OVER ONS


Hallo!

Mijn naam is Charlain Sweeb! Ik ben een trotse moeder van 3 prachtige meiden en nu ook de trotse founder van Living Water Dance Centre! 

 

Het is altijd een grote droom van mij geweest om een dansschool te starten!Ik dans al sinds ik 8 jaar was. Dit deed ik eerst in mijn kerk, waar mijn moeder een dansgroep had, genaamd:  Levend Water. Mijn dansstijl begon eerst met mime en drama. Daarna zijn er door de jaren heen meer stijlen bij gekomen. En in 2006 ben ik zelfs afgestuurd als dansdocent van de opleiding CIOS in Haarlem.

MIJN PASSIES ZIJN GOD EN DANSEN

Daarom heb ik ook bewust gekozen voor een Christelijke dansschool. Zodat ik mijn beide grote liefdes op geen betere manier kon combineren. 

HET IS ONZE MISSIE OM EEN VAN DE TOONAANGEVENDE CHRISTELIJKE DANSSCHOLEN IN NEDERLAND TE ZIJN

Dit doen we door de danslessen zodanig vorm te geven, dat er voortdurend ontwikkeling plaatsvindt in de danstechnieken. Samen streven wij naar hoge kwaliteit choreografie waarin plezier in het dansen altijd centraal blijft! Daar zorgt de onuitputtelijke enthousiaste uitstraling van de dansdocent iedere keer wel voor. Iedereen wilt blijven door dansen hier! 

IN ONS DANCE CENTRE IS IEDEREEN WELKOM, ONGEACHT JOUW GELOOF OF ACHTERGROND

Ik geloof in een christelijke groei in Nederland en geloof dat men nog altijd zoekt naar vreugde in onze
drukke bestaande leven.  Ons geloof in God maakt ons onderscheidend als dansschool, omdat we dankzij dit geloof; extra liefde, blijdschap en vrede kunnen én willen uitstralen! Wij besteden we veel aandacht aan het creëren van een saamhorige, prettige en open sfeer binnen onze groepen. Iedereen is welkom!

LIEFDE BLIJDSCHAP VREUGDE

Ook zo zin om nu te dansen? Of benieuwd naar die vrolijke, enthousiaste sfeer en hoe zich dat resulteert in een dans? Bekijk dan vooral ons YouTube kanaal! Hier zijn we zó ontzettend trots op!

Onze clips laten echt zien wat wij willen uitstralen; liefde blijdschap vreugde!