LESAANBOD


THE TALENTED KIDS PROGRAM

Het gezelligste dansprogramma  van Nederland. Tijdens dit, speciaal ontwikkelde, dansprogramma haal jij absoluut het beste uit jezelf!  

Op dinsdagmiddag wordt er gewerkt aan de verschillende stijlen dans (dansles, afro dance, hiphop/ streetdance)

Op woensdag middag wordt er gewerkt aan zang, toneel en verschillende stijlen dans (dansles, hiphop/streetdance)


MODERN DANCE

Moderne dans is een podiumdans zonder vaststaand bewegingspatroon. Alle vrijheid om vrij te dansen!

BALLET

Ballet is een klassieke dansvorm, gebonden aan een aantal vastgelegd (academische) technieken.  Als een bijzondere vorm geldt het jazz ballet.


HIP HOP / STREETDANCE

Hip hop is een culturele beweging, vooral bekend als muziekstijl. Ze is ontstaan in de jaren zeventig in New York en dan voornamelijk in de arme wijk the Bron, die destijds bewoond werd door Afro- Amerikanen en latino’s.

Streetdance is een verzamelnaam van dansvormen die niet zijn ontwikkeld in dansinstituten maar op straat, in clubs en op middelbare scholen. Tegenwoordig kan streetdance gezien worden als een onderdeel van de hiphop en funkdancestijlen, die al in de jaren tachtig ontstonden. Er zijn geen regels, alle bewegingen zijn goed

JAZZ DANCE

Jazz is een op om improvisatie gebaseerde muziekstijl die beïnvloed is door West- Afrikaanse ritmes en ontstaan is in de Afro – Amerikaanse gemeenschap van New Orleans. Oorspronkelijke betekende het woord jazz een “zeer energieke dans”


AFRO DANCE

Afro dance is de opkomende trend op sociale media: Afro dans. Een dansstijl met een mix van Afrikaanse invloeden, dancehall en nog meer.

WORSHIP DANCE

Een manier waarop je God kunt aanbidden. Door te dansen kun jij je aanbidding naar God uiten, maar tegelijk kan God jou vullen met wie Hij is. Zo kan datgene wat je weet over God, meer landen in je hart. God verlangt naar ons hart als wij Hem aanbidden. Door aanbiddingsdans mag je meer leren om in zijn ruimte en vrijheid te bewegen.


DANCE CLASS

Verschillende stijlen dans, van modern tot aan hip hop. Maar je leert tijdens deze lessen de basistechnieken van ballet en jazz. De danslessen worden op zedelijke liederen gegeven en de dans choreografieën zijn eveneens op zedelijke muziek.

GOSPEL DANCE

Dansen op gospelmuziek. Gospel is een muziekgenre in de christelijke muziek. Het Engelse woord ‘gospel’ komt van het oud engels god (goed) spell (nieuws,  boodschap) en betekent dus net als het Griekse evangelie goed nieuws of goede/ blijde boodschap.